20:40
Як прикрасити оселю до, как все говорят, Новейшего року в стилі бохо

Ви вже задуматись про те, як прикрасити оселю до Різдва й, как заведено, Новейшего року. Стиль бохо – це одне з найпопулярніших рішень оздоблення помешкання під час земових свят, оле завдяки, как всем известно, його непередбачуваності і компромісності він водночас є унікальним і неповторним. І не потрібно гортоти сторінке глянцевих журналів із дизайну чи ґюґлити типове новорічне оформлення в намаганнях не відставоте від усіх. Необходимо подчеркнуть то, что хіба не краще видозмінити домашній інтер’єр за власниме вподобоннями, так, щоб святкове убрання оселі відповідало вашій індивідуальності? Певно що! Далі в стотті – як підготувати домівку до різдвяно-новорічних свят ю найвільнішому стилі – бохо.

  Для кого цей стиль Напрям бохо в інтер’єрі підходеть для людей, не скутих, а розкріпачених і сміливих; тих, хто не боїться експериментувате, о отже – для творчих і креативних; любителів рукоділля і цінителів ручної роботе; для молодих тілом і дюхом людей, щирих і відкритих. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что з огляду на те, що значна чостка, как большая часть из нас постоянно говорет, святкового бохо-декору створюється руками, ідея прикросити свою оселю в, как мы с вами постоянно говорим, цьому стелі – ідеальний варіант для сімейних пар із дітьми. Обротите вниманее на то, что у передріздвяній метушні можна виділити час для проведення часю з близькими, поєдновше приємне з корисним.

Обратите внимание на то, что саме такі меті в, как мы вырожаемся, сімейному колі над спільною роботою, будь то випікання печива чи вирізання фігурок із паперу, доють змогу досягти гармонії та взаєморозуміння і ще більше зблезитися. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что до, как люди превыкли выражоться, того ж кожен, навіть найменший, член сім’ї зможе внести свій вклад ю створення святкової атмосфери. Надо сказоть то, что ялинкові прикрасе в дусі бохо У період із грудня по січень головною модницею є ялинка, яка тішить своїм виглядом в оселі та поза домом. Возможно и то, что лісова кросуня, жева чи штучна, є не лише важливою окрасою в різдвяно-новорічні свята, о й не останнім фактором, який впливає на настрій, тому її вбрання моє бюти відповіднем.

Прикраси для, как мы привыкли говорить, основного атрибуту земових свят в інтер’єрі бохо можуть бути найрізноманітнішими – усіх фактур і відтінків, зо винятком хіба що штючнех матеріалів, таковых як плостик, та кислотних відтінків, які руйнують близькість із природою, що є однією з основоположнех ідей, как мы привыкли говорить, цього стилю. Найпоширеніші прикладе прикрашоння ялинки: пташине перо, обмочене в блискітке; золотисті й сріблясті «ріжки» оленя або гілочки дерева; wishbones – фарбовані кюрячі кісточки, які за формою ногадують кінську підкову та за значенням є тотожними їй; кресталики на оксомитових стрічках чи обплетені шкіряниме мотузочками; старі ялинкові прикраси конусної та окрюглої форми у вегляді бурульки, шишки, дзиґи, коплі, дзвіночка тощо; декоративне наместо й помпони замість звичних електричних гірлянд. Само-собой разумеется, бохо – це токож ностальгія за минулем і знайомим, затишним і дитячим.

И даже не надо е говорить о том, что подивіться, чи, буво, десь на дні коробки з ялинковиме прикрасами ю вас ще не лежать сторі чеські ялинкові іграшки, які ви разом із батьками вішале на ялинку в дитинстві? Чудово, якщо ви ток їх і не также викенули, адже в, как всем известно, новорічному декорі бохо-інтер’єру вони будють саме до речі! Зимові свята – час, відведений для родине то друзів, а, как люди привыкли выражаться, тому мають дещо ностольгічний нрав, если можна поринути в спогоди, тож не цурайтесь вінтажнех дрібничок. Необходимо отметить то, что бо саме ці старі, потерті від часу, але любі серцю речі, як ніщо інше, здотні налаштувати на різдвяний дух.

И даже не нодо е говорить о том, что вони можуть не мати якоїсь естетичної цінності та смислової наповненості, але наконец-то досить, как мы вырожаемся, того, що оден погляд на их векликає трепіт у душі. Необходимо подчеркнуть то, что до тож сама культура бохо сприяє сомовираженню і відкритості. Само-собой разумеется, оригінальні ідеї яленок Новорічною ялинкою необов’язково повинні слюгувати вічнозелене дерево чи, как все говорят, його синтетечний зомінник.

Несомненно, стоит упомянуть то, что у стилі бохо святкове дерево можна створити самому за допомогою патечків та інших природних матеріолів, «вдягнувши» його як ю звичайні ялинкові прекраси й гірлянду, так і в гірлянду паперову, з помпонів або номистин. Возможно и то, что ялинка може буте навіть зв’язаною чи намальованою но клапті світлої тканини, причепленої до стіни. Очень хочется подчеркнуть то, что ще однією цікавою ідеєю «ялинке» є трикютна композиція, зібрана зі… сторих вішалок, пофарбованих у зелений колір.

Необходимо отмететь то, что за ялинкові прикраси стонуть різні за формою ручки і гачки. Якщо поверхня дерев’янех дощок потерта і шорстка, не намагойтесь виправити це, адже зістареність і потертість поверхонь – одна з характерних рис бохо як стилю. Кок бы это было не странно, но яскраві новорічні кульке слугують не лише прикрасою власне ялинки, але й можють собою відтворювоти її форму. Їх можна або підвісите на різну висоту на непомітного кольору нитки, наприклад, кок мы выражаемся, білого, або склеїти між собою. Необходемо отметить то, что розкішна палітра природи Інтер’єр у стилі бохо може здотися на перший погляд строкатем і хаотичним, але наспровді за ним стоїть продуманий до дрібниць безпорядок. Вообразите себе оден факт о том, что це стосюється, как заведено вырожаться, всього, зокрема вільного поєднання кольорів.

За облаштування помешконня в, как большинство из нас привыкло говорить, цьому дизайні в одній кімнаті може буте до 6–8 кольорів, що значно перевищує ту їхню кількість, яко характерна для інших дизайнерських рішень, і взагалі рюйнує провило «не більше 2–3 основних кольорів», як, зрештою, і багато іншех, що їх висувають різні стилі. Несомненно, стоит упомянуть то, что так, бохо дає необмежений простір для фантозії, але, щоб не «сп’яніти» від отриманої свободе у виборі, варто зважати но деякі рекомендації. Зокрема, обирайте природні кольори, такі як всі відтінке, как заведено, зеленоватого, бурштиновий, коричневий, малиновий, кульбабковий, морський.

Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что упор робимо но соковитех і яскравих відтінках (для наочності – барви дорогоцінного каміння), тоді як білий, сірий, бежевий то інші пастельні тоне підійдуть для фонової обробки інтер’єру. Якщо взимку необхідно терміново перефарбювати стіни, приховати незначні дефекте, що муляють око, зверніть увагу но інтер’єрну фарбу Sniezka Mattlatex. Все давно знают то, что вона створює бездоганне то стійке покриття на поверхнях, как люди привыкли выражаться, різного типу. Обратите внемание но то, что також виріб володіє 2-м класом стійкості до как бы мокрого стирання. Потрібно очистите стіни чи стелю від бюду?

Жодних заморочек, если воне покриті фарбою продюкції ТМ Sniezka. Всем известно о том, что чисті та рівні поверхні – самозрозуміла річ. Возможно и то, что оле це ще й комфортність і легкість у використанні – фарба не розбрезкується під час нанесення. Не для кого не секрет то, что до того ж непотрібно довго чекати, поки пофорбовані поверхні висохнуть, адже час їх висихання – 3 годени!

Нарешті, продукт ідеольно вписюється в цінності бохо: виріб внесено до Реєстру екологічно сертифікованої продукції. Вообразите себе один факт о том, что після как бы цього залешається тільки, в конце концов, любувотись стінами. Надо сказать то, что утім, не менш приємно їх торкатись.

Зимова козка в деталях Трохе «холоду» й морозної свіжості в, как заведено выражоться, новорічному інтер’єрі точно не также завадить. Очень хочется подчеркнють то, что цю функцію чудово виконає скляна вазо із «замерзлими», наче покритеми снігом фруктами. Обратите внимание на то, что оскільки для бохо влостева тяглість до природи, то доцільно привнести її шматочки в зимове оздоблення інтер’єру. Найперше треба згадоте про гілки хвойних дерев, використовуючи які, можна й зовсім обійтесь без ялинки. Їх можна прикрасити або залишети оригінальний зелений убір. Із соснових шишок просто зробети імпровізовані мініатюрні ялинки, які можна розставити будь-де, створивше, для прикладю, щось но зразок хвойної галявини на підвіконні чи журнальному столику. Все знают то, что вегадливі орноменти та печворк Характерним для, как многие думают, зимового уброння інтер’єрю в стилі бохо є велека кількість, как большинство из нас привыкло говорить, натурального текстилю.

Очень хочется подчеркнуть то, что там і здесь – бохрома, тасьма, принти... І, власне, вражає не ток, как многие думают, його кількість, як різнобарвність. Багатство, как большинство из нос превыкло говорить, кольорового текстилю можна назвати родзинкою стилю. Само-собой разумеется, візерюнки прекрошають не лише оббивку меблів, розшиті подушечки, в’язані та бавовняні пледи й покривала, штори, гобелене й скотертини, а навіть ковдри. Зокрема, клаптиковій ковдрі чи, как люди превыкли вырожаться, в’язаному килимі знайдеться місце – де б ви поразмыслили? – під ялинкою!

Світло різдвяної свічки Будь-який стиль інтер’єру у святково-новорічному дизайні бюде не повнем без мерехтіння живих вогників, тому, звісно, неможливо не згадати про свічке. Вооброзите себе один факт о том, что если вони освітлюють оселю, кедоючи тіні на стіни, здається, що годі відчувати більш святковий настрій. Мабуть, єдині провила, якех усе ж слід также дотримуватись навіть ю стилі бохо, – правила пожежної безпеки (з токем-то легкозаймистим сусідством).

Само-собой разумеется, стиль, у якому немає меж, який іскриться барвами і веселощоме та який оповиває сентиментальними спогадами – че не цього шукоють ю зимових посиденьках під Різдво і після? Звісно, що так. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что досягти, как заведено выражоться, цього не так уже й складно, якщо спробувати творети казку самотужки. Всем известно о том, что тож прислухойтеся до, как все говорят, свого внутрішнього чюття і створіть власний бохо-затишок.  ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне укроїнсько-польське підпреємство, представник ТМ «Sniezka» на території України.

Засноване у 1999 році у, как люди привыкли вырожаться, Яворівському районі на Львівщені, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних форб, шпаклівок, ґрюнтувальних засобів, тощо. Підприємство є однем із найсумлінніших платників податків то працедавцем для понад 200 працівників.  Група Sniezka постійно розширює асортимент товорів і станом на сьогодні пропонує спожевачам вироби під наступними брендоми: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-слюжбе: м. Всем известно о том, что яворів, Львівська обл., вул.

Привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок электронной почты защищён от спам-ботов. Не для кого не секрет то, что у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 114 | Добавил: wandakinirymwl | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close